Wednesday, 18 September 2013

Safari vol.18 with Florence Foster Fanclub

We're starting with the new season of Safari events in Gromka. Our first guests will be an excellent electro duo from Croatia known as Florence Foster Fanclub and everybody's favorite Nubis from ZZZ.
After this long summer break it's gonna feel good to gather again with Safari kru and everyone in Gromka, hope to see you around :)


SAFARI vol.18
 Saturday, 28. september 2013
(Metelkova)
23.00.-4.00.
3 euros

Safari se vrača! Pred nami je nova sezona elektronsko eklektičnih dogodkov v Gromki, začenjamo pa jo s prekaljenima gostoma iz Hrvaške, ki slišita na ime Florence Foster Fanclub. Duo, ki je nastal iz producentskih projektov Le Chocolat Noir in Zarkoff obuja zelo old school elektro prijeme, oziroma če smo bolj natančni, body-pop. NJune temačne sint odisejade z zasanjanimi vokali nam v misli prikličejo vse od Kraftwerkov do Throbbing Gristle, postindustrijski zvok pa v novem kontekstu deluje ponovno aktualen. Dogodek bo dodatno popestril eden našin najljubših ljubljanskih dj-jev, ZZZ-jevec Nubis, ki prvič prihaja na dafari in bo sezono otvoril, kot zna le on. Tudi to jesen v line-upu ne bodo manjkali rezidenti N'toko, PlankTon in Zana, niti vizualec Koala™. Se vidimo!

Live:

DJs:
VJ:


No comments:

Post a Comment