Thursday, 19 January 2012

Safari vol.4

Back from India. I thought it's gonna be more difficult to get me back into clubbing mood, but since we host such an awesome live act on out next Safari, I'm already all excited about it:) This time we present you 'Wanda & nova deViator'. Words don't say as much as the videos, check them out bellow:)
DJs, as usual: N'toko, PlankTon and me, and come to check out the new guy on the scene- Nicus Pocus.


SAFARI VOL.4
v apokaliptično leto 2012 nas bosta popeljala dva dobro znana vrača domače elektronske scene, Wanda & Nova deViator! N'toku, Zani in PlankTonu se bo za mešalko z electro/techno vibracijami pridružil novinec Nicus Pocus.


LiVe:
Wanda & Nova deViator (http://wndv.si/)

Wanda & Nova deViator se navdušeno vklapljata na Safari s prispevkom premiksanega deviantnega fanka-fjučr-panka, elektronske demoralizacije, anti-trendovskega kvira in vedno malce posebnih elektro brejkov. Wanda je odslikava nekaterih neulovljivih silnic, ki se upirajo vkalupljenju in stranskim efektom medijskih podob, kot so nagrajenci ali pa koreografinje sodobnega plesa. Zato se manifestira kot vselej bolj surova zvočna energija. Nova deViator pa se kot vedno izmika večjim vzponom in rasti, vendar še vedno, in znova, vztraja s svojim delovanjem v ljubljansko-slovenski sceni elektronskega glasbenega pobalinstva, ki se neumorno izmika ušesom pametnjakovičev in raje udari v plesoče telo. Skratka, pobezljani elektrončkarji? Panedares.

DjS:
PlankTon (www.facebook.com/DjPlankTon)
N'toko (www.soundcloud.com/ntoko)
Zana (www.soundcloud.com/zanacaroline)
Nicus Pokus (www.soundcloud.com/nicus-pocus)

VisualS:
Koala™(Trajna) (www.eurocrem.co.cc)

Gromka. 26.1.2012. ob 22:00
Vstopnina: 3evre

https://www.facebook.com/events/331589636872900/ 

No comments:

Post a Comment